5 ting jeg absolutt ikke kan leve uten

Hei kjære leser. Blitt en stund siden sist jeg skrev noe så da tenkte jeg mens jeg sitter her og ser gråværet siger inn over Fredrikstad og skrive ett litt morsomt blogginnlegg denne gangen. Nemlig de 5 tingene jeg absolutt ikke kan leve uten, noen av tingene er kanskje litt sesongbasert men vi gir det en sjanse. Gjerne kommenter under om du har noe du absolutt IKKE kan leve uten.

Denne aller første ting jeg ikke kan leve uten er det som gjør at jeg slipper mye smerte gjennom hverdagen. Og det er selvfølgelig Ibuxen min. Uten den hadde jeg hatt smerter ut av ville h******.

 

Den andre tingen jeg ikke kan gå en dag, eller time uten er Coca-Cola, en stor uvane jeg har «lidd» av i mange år. Men en iskald Coca Cola på glassflaske på en varm sommerdag er virkelig ikke feil, eller hva?

 

Den tredje tingen jeg virkelig ikke kan leve uten er Spotify. Jeg er vel det man kan kalle musikkavhengig, og når jeg er hjemme eller på tur en eller annen plass står alltid Spotify på. Man kan faktisk få mye inspirasjon av å lytte til Spotify. Musikk man kanskje ikke har lyttet til tidligere.

 

Den fjerde tingen jeg virkelig ikke kan leve uten er mobilen min. Den står alltid på, selv om den er i lydløs på nettene. På mobilen har jeg oversikten over hverdagen min, diverse sosiale medier jeg følger og som jeg nevnte over muligheten til å lytte til Spotify på reise.

 

Den femte og siste jeg absolutt ikke kan leve uten er iMacen min. Er ikke lenge siden jeg ble iMac bruker, da jeg ramlet over en brukt iMac rett borti gaten for her jeg bor. Selv om iMacen er nesten 10 år så funker den som fjell fortsatt, og dette er en maskin jeg tror jeg kan ha i noen år til.

 

Så er det noen av disse tingene du ikke kan leve uten? Eller er det andre ting du ikke klarer en dag uten? Legg igjen en kommentar da vel 🙂

Annonser