Det ærlige blogginnlegget!

Jeg føler det er på sin plass å komme med en advarsel allerede før dere trykker på les mer og leser videre på dette innlegget. Idag føler jeg for å lufte noen tanker som har irritert meg, ikke noe personlig mot noen over hodet, men det er generelt kommentarer og bemerkninger jeg legger merke til

Igår hadde vi vært her på fantastiske Institutt Igalo i en uke og for å feire det tok jeg meg en tur ned på Body Wellness for å pleie føttene litt. Veldig dyktige jenter som jobber der nede som absolutt kan faget sitt, og prisen er til å le av. Her hjemme koster en runde med fotpleie fort 6-700 kroner, men her nede skulle de ha 15 euro. Har allerede bestemt meg for å ta en tur ned før jeg drar også.

Men så til headlinen. Igår var ikke den beste dagen jeg har hatt her nede, humøret var absolutt ikke på topp og jeg hoppet enkelt og greit over all trening igår. Jeg hadde rett og slett ikke motivasjon og energi til det.

Jeg har ikke jobbet siden 2008, og i løpet av 10 år venner man seg til mye. Blant annet at det ikke er så farlig om man står opp 7 eller 10. Ja man kan kalle det ett luksusproblemer, men til tider har jeg så mange tanker i hodet når jeg legger meg at jeg kan slite med å sove. Og der har jo bloggen hjulpet meg med å få ut disse tankene.

Etter en samtale med min fantastiske sykepleier Oddveig fikk jeg time hos legen som skjønte meg og etter en kort telefon fikk jeg beskjed om at jeg kunne starte behandlingene kl 09 med basseng. Når jeg skulle ha massasje, enten i form av spyling eller knaing skulle jeg ordne til morgenen idag.

Men ja, en ting jeg har hørt her nede fra andre som må mange måter irriterer meg litt er «alle klarer det». De tre ordene der er tre ord jeg avskyr som pesten sjøl. Jeg kan ikke fordra de ordene. Nei ikke alle kan ditt eller datt. Jeg skulle gjerne jobbet 100 prosent jeg med noe jeg brenner for, hovedsakelig resepsjon eller kontor. Jeg skulle gjerne gått tur opp i fjellene her eller utover svabergene på Hvaler, men jeg kan ikke. Kroppen og helsen setter stopper for alt dette.

De som har lest bloggen siste dagene fikk med seg at jeg sendte ett viktig brev hjem til Norge på lørdag. Dette viktige brevet var på en måte svaret på mattestykket som jeg har jobbet med i ett år for å få til å gå opp. NAV, fastlege og revmatolog hadde alle konkludert med varig uføre og som det litt komisk sto i vedtaket. Videre oppfølging av revmatolog og fastlege anses som vedlikeholdsarbeid. Også dette brevet gjorde sitt til at humøret kanskje ikke var på topp siste to dagene, at man har det svart på hvitt konklusjonen.

Men idag våknet jeg av vekkeklokken 08.15 og følte meg piggere enn på lenge. Jeg hadde sovet relativt bra og energinivået var temmelig høyt. Så da var det bare å dusje skrotten og komme seg til den aller første bassengtreningen under oppholdet. En hyggelig dame ved navn Olga bøyde og tøyde på bein og armer i vannet. Av de tre terapeutene jeg har møtt til nå er Olga den med best engelsk.

Dessverre vil jeg si er bassengtreningen på bare 10 minutter, men jeg kunne godt være igjen og fortsette på noen av øvelsene jeg hadde gjort med henne. Så jeg gjorde det i 5 minutter før jeg ruslet ned på rommet hvor jeg nå sitter å skriver dette innlegget. Skal avgårde på fysioterapi og gytje straks og avslutter dagen kl 13.30 med undervannsmassasje. Jeg fikk nemlig flyttet 7.30 behandlingene til 13.30 og bare det kjenner jeg gir meg masse energi.

Ikke blitt tatt så mange bilder siste dagene, men avslutter innlegget med noen få bilder også håper jeg dere har likt innlegget.

Annonser

3 kommentarer til «Det ærlige blogginnlegget!»

  1. Jeg er heilt enig med den du skriver om. De orda « alle klarer det» er sagt på en feil plass og feil tid.Vi har hver sine behov og hver sine plager.Du er flink å skrive! Sto på! Ønsker deg en bra behandling videre! Hvis du har sånn dårlig humor eller blir du lei deg, husk at du har evner som ikke alle har! Du har god hjerte og er fantastiske mennesker! Det kan jeg si på avstand ! God bedring !

  2. Ja, så var det disse ordene» dette klarer alle» NEI ikke alle klarer det, og hadde det vært slik hadde det vært kjedelig. Du må gjøre det du kan vennen min.dette er noe jeg har lært alle barna mine og gubben også. Du må gjøre så godt DU kan, og får du til litt mere enn det så er det bra det også. Men for all del, ALDRI gi opp. Så Robert ‘en min, Jeg vet at du gjør så godt du kan. Bare ha positive tanker ,og ha det gode humøret ditt oppe. Så ordner det seg, for SNILLE GUTTEN.
    Stå på.❤️❤️❤️
    Kjempeglad i deg. Klem Mamsen

  3. Behandlingsreiser handler ikke om å slite seg ut, men forhåpentligvis ha en effekt som sitter i kroppen når du kommer hjem. Jeg husker selv det var noen i fjor som var i god form og gikk eller jogget lange turer. Jeg var ikke helt der men følgte behandlingsopplegget og ga også kroppen «hviletid». Det fikk jeg igjen for senere. Stå på og samle på all den gode energien du kan få. 😊

Det er stengt for kommentarer.